Vandens Butelio Laikiklį Įrašas Kuprinė Priedai Butelis Vežėjas Sagtis Su Vandens Vamzdžių Apkaba, Skirta Kempingas Laikiklis Vandens Vamzdis

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€0.24 €0.09
  • Sku. k431145
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Vandens Butelio Laikiklį Įrašą - Išlaikyti savo vandens buteliuką patogu ir organizuotas su šiuo patogus įrašą.Jis gali būti lengvai montuojamas ant peties dirželis, kuprinės, diržo ar bet kurioje kitoje vietoje, kuris tinka jūsų poreikius.Puikus pėsčiųjų, kempingas, dviračių ir kitų veiklos lauke.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šis klipas yra tvirtas ir lengvas.Nepraleiskite šis praktiškas aksesuaras už savo kitą nuotykį.

Šiaudų vaizdo įrašas gali būti naudojamas siekiant užtikrinti geriamojo šiaudelius į petį.

Ji taip pat padeda valdyti jūsų diržas ar radijo laidų.

Lengva įdiegti, nereikia keisti savo watch band.

Jis gali būti naudojamas su 20mm ir 25mm žiūrėti juostų.

Aštuoniakampis stovėti leidžia bet gabalas turi būti pasuktas į 8 skirtingas fiksuotas pozicijas.

Su juostinėmis išorinis juostoje galite tiesiog pridėti pagrindinį įrenginį bet kur ant peties dirželis.

Tipas: vandens maišelį vamzdžio apkaba

Proga: Pėsčiųjų, kempingas, alpinizmas ir kt.

Savybės: 360 laipsnių sukimosi, tvirtas ir patvarus, lengvai naudojamas ir nešti, lauko priedai

Gabaritiniai Matmenys (L x W): 4cm x 3.3 cm/1.57 x 1.30 į (vidut.)

Tinka dirželio plotis: 2cm/0.79 in, 2,5 cm/0.98 į (vidut.)

Tinka 8mm - 12mm/0.31" skersmens vamzdžiai"-0.47" (vidut.)

Sąrašas: 1* Vandens Vamzdžio Apkaba

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Viešnagės hidratuotas ir patogu: Su šiuo vandens butelis įrašą, galite pridėti butelį į petį, jūsų kuprinė ir mėgautis savo gėrimą .Nereikia sustabdyti ar pašalinti savo maišą.Klipas turi savo butelis saugiai ir būtų išvengta bet kokio nepageidaujamo judėjimo arba nuleisti.Jis yra patvarus sagtis ir lanksti juosta taisyti sandariai.

2.Nuolat organizuojamos: Su šiuo vandens buteliuko laikiklis kuprinė, jūs galite laikyti savo vandens vamzdžių vietą ir išvengti tangling.Ji taip pat suteikia jums patogiu būdu vykdyti laidus ar kitus priedus.Mėgaukitės patogumą ir komfortą šis universalus įrašą.

3.Universalus Sukimas: vandens butelis įrašą galima pasukti 360 padės jums rasti geriausia vieta jūsų vandens butelį.Jis yra universalus dizainas, veikia su bet kokia kuprine ir 20mm & 25mm dirželiai.

4.Naudoti Paprasta: nesvarbu, Ar esate prie lauko veikla, kempingas, žygiai, arba darbo sporto salėje, jūs galite lengvai pridėti savo vandens butelio prie savo kuprinės ar diržo su šį įrašą.Jis tvirtas, lengvas, ir reguliuojamas, kad tilptų dauguma buteliai ir dirželiai.Viešnagės hidratuotas ir " hands-free su šiuo patogus aksesuaras.

5.Aukštos kokybės Medžiagos: Šis vandens butelis įrašas kuprinė priedą, kuris leidžia jums atlikti jūsų vandens butelis su lengvumu ir patogumu.Ji turi aukštos kokybės medžiagos, kuri yra patvarus ir tvirtas.Dėl to, ji turi ilgą tarnavimo laiką ir nėra lengva sugadinti.

Tipas Kita
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *